Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
2024.06.15.
Hőmérséklet: 24.8 ℃
Nagy kontrasztú megjelenítés

Ingyenes lakossági LED-csereprogram a Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata és a CYEB jóvoltából.

Ingyenes lakossági LED-csereprogram a Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata és a CYEB jóvoltából.

24/04/08

INGYENES lakossági LED-csereprogram Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít.

Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti.
Weboldalunkon – https://ledcsere.hu/ – található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

https://ledcsere.hu/ oldalon a „JELENTKEZÉS"-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla.
 Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában talál­ható izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Nyírábrányt jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé. ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

 

cyeb.png
Megosztás
Széchenyi