Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
2024.07.21.
Hőmérséklet: 20.8 ℃
Nagy kontrasztú megjelenítés

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testületi Bizottságai

Széchenyi

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testületi Bizottságai


Pénzügyi Bizottság


A bizottság tagjai:

Derzsi József elnök
Kovács Pál képviselő tag
Rubos-Baleda Andrea képviselő tag

A Pénzügyi Bizottság feladatait Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015.(VI.24.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról határozza meg.

A Pénzügyi Bizottság a Nyírábrány Nagyközség Önkormányzatának fontos szerve, melynek feladatai közé tartozik az éves költségvetési javaslat és a végrehajtásról szóló beszámoló tervezetek véleményezése, valamint a költségvetési bevételek alakulásának figyelemmel kísérése. Emellett vizsgálja a hitelfelvétel indokait, gyakorolja a polgármester felett az úgynevezett egyéb munkáltatói jogokat, lefolytatja az összeférhetetlenségi eljárást, és nyilvántartja, ellenőrzi a vagyonnyilatkozatokat.


Egészségügyi és Szociális Bizottság


A bizottság tagjai:

Kovács Pál elnök
Rubos-Baleda Andrea képviselő tag
Dr. Buzurovic Borbála képviselő tag

A Szociális és Egészségügyi Bizottság feladatait Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015.(VI.24.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról határozza meg.

Az Egészségügyi és Szociális Bizottság szintén meghatározó szerepet játszik Nyírábrány Nagyközség Önkormányzatában. Feladatai közé tartozik a gyermek- és ifjúságvédelmi feladatok támogatása, az egészségügyi és szociális feladatok ellátásához kapcsolódó ügyekben való közreműködés. A bizottság segíti a szociális segélykérelmek elbírálását, környezettanulmányok készítését, és a segélyezés hivatalból való kezdeményezését.


Vissza a kezdőlapra
Széchenyi