Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
2024.05.25.
Hőmérséklet: 24.8 ℃
Nagy kontrasztú megjelenítés

Honestas Nyírábrányi Idősek Otthona

Széchenyi

Honestas Nyírábrányi Idősek Otthona


Fenntartó: Nyírábrány Nagyközság Önkormányzata
Intézményvezető: Nagy Edit Anikó
Elérhetőségek:

Cím 4264 Nyírábrány, Határőr utca 89.
Cím +36 52 596-040
Cím idosekotthona@nyirabrany.hu
Facebook honestasnyirabrany


Honestas Nyírábrányi Idősek Otthona - Kényelmes és Gondoskodó Otthon a nyírábrányi zöldövezetben


Honestas Nyírábrányi Idősek OtthonaFotó: © Kocsárdi Tamás (2023). Minden jog fenntartva (All Rights Reserved). A kép felhasználása a nyirabrany.hu oldalon a jogtulajdonos engedélyével történt.


Ha szeretne egy olyan helyet találni, ahol az idős hozzátartozói kényelemben és biztonságban élhetnek, akkor jó helyen jár.
A Honestas Nyírábrányi Idősek Otthona a nyírábrányi zöldövezetben helyezkedik el, egyhektáros területen, amely nyugodt és természetközeli környezetet biztosít.

Az otthonunkban biztosított gondozási tevékenység olyan magas színvonalú ellátást nyújt, amely figyelembe veszi a lakók fizikai, mentális és életvezetési szükségleteit.
Szakértői csapatunk, amelyet jól képzett és tapasztalt szakszemélyzet alkot, folyamatosan ott van a lakók mellett, és kiemelt gondoskodást nyújt minden egyén számára.
Annak ellenére, hogy nagyobb létszámmal rendelkezünk, fontosnak tartjuk a családias légkör kialakítását, hogy kiemelkedő gondoskodást nyújthassunk.

Az elhelyezésünkre nagy hangsúlyt fektetünk.
Igényesen kialakított és barátságos épületünkben összesen 22 db kétágyas lakrész található, amelyek többnyire akadálymentesítettek. Ezek a lakrészek kényelmes otthont nyújtanak 44 lakónak.
Mindegyik lakrészünk első osztályú minőségben épült, és rendelkezik nővérhívóval, valamint teljes felszereltségű, kapaszkodókkal ellátott fürdőszobával. A lakószobákban központi fűtő rendszer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, és minden szoba telefonnal, televízió antennával és tűzjelző rendszerrel felszerelt.
Az otthonunkban az elhelyezettek biztonságára nagy gondot fordítunk, és a kerekes székes lakóink számára is könnyen megközelíthető lakrészeket alakítottunk ki.

Az otthonunkhoz tartozó saját terület és a természeti környezet lehetőséget biztosít a lakóink számára a pihenésre és feltöltődésre.
A lakóinknak kétszemélyes, közel harminc négyzetméteres lakrészekben (16 m2-es szoba, fürdőszoba és előszoba) biztosítjuk a kulturált, nyugodt élet lehetőségét. Emellett közös helyiségeinkkel is szolgálunk lakóink igényeinek.
A beköltöző lakók - a tartós bentlakásos ellátás esetében - saját lakrészük berendezését igényeik szerint alakíthatják ki, lehetőségük van magukkal hozni bútoraikat, berendezési és személyes tárgyaikat.
Az épület földszintjén található étterem, konyha, mosoda, orvosi rendelő és betegszoba, amelyek mind hozzájárulnak a lakóink kényelméhez.

Az otthonunk saját üzemi konyhával rendelkezik, ahol teljes ellátást biztosítunk, beleértve a napi ötszöri főétkezést. Személyre szabott diétás étrendet is biztosítunk az igények szerint.

A Honestas Nyírábrányi Idősek Otthona további szolgáltatásokkal és programokkal is várja lakóit.
Rendelkezünk demens/Alzheimeres betegápolással, Parkinson-kóros betegápolással, magas vérnyomásos betegápolással, diabéteszes betegápolással és mozgásszervi betegápolással.
24 órás ügyeletet is biztosítunk, hogy a lakóink mindig biztonságban érezzék magukat.

Jelentkezéshez szükséges kérelem ide kattintva letölthető.


Vissza a kezdőlapra
Széchenyi