Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
2024.05.25.
Hőmérséklet: 23.8 ℃
Nagy kontrasztú megjelenítés

Nyírábrányi Önkormányzati Konyha

Széchenyi

Nyírábrányi Önkormányzati Konyha


Fenntartó: Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata
Intézményvezető: Furóné Buzsik Marianna
Elérhetőségek:

Cím 4264 Nyírábrány, Iskola utca 8.
Cím konyha@nyirabrany.hu


Nyírábrányi Önkormányzati KonyhaFotó: © Kocsárdi Tamás (2023). Minden jog fenntartva (All Rights Reserved). A kép felhasználása a nyirabrany.hu oldalon a jogtulajdonos engedélyével történt.


Mint Nyírábrány Nagyközség Önkormányzatának önálló intézménye, büszkén hozzuk el Önöknek az egészséges és ízletes étkezés élményét.

Szolgáltatásaink

Az Önkormányzati Konyha nem csupán egy étkezési hely, hanem a kiváló minőség és a kifinomult ízek otthona. Rendelkezünk egy 800 főzőadagos konyhával, mely képes kiszolgálni minden korosztály igényeit, és garantálni az ízletes és tápláló ételeket.

Modern Környezet

Az elmúlt évek során a konyhánkat teljes mértékben felújítottuk, hogy biztosítsuk a modern és higiénikus étkezési környezetet mind a belső, mind a külső területeken.

A Gyermekek Egészsége Az Elsődleges

Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek egészséges fejlődésére és táplálkozására. Ezért szolgáltatjuk büszkén a Nyírábrányi Csicsergő Óvoda és Mini Bölcsőde, valamint az Ábrányi Emil Általános Iskola alsó és felső tagozatos diákjai számára az étkezéseket.

Szolgáltatás a Közösségért

Az Önkormányzati Konyha nem csupán az iskolásokat és óvodásokat látja el, hanem széles körben szolgáltat a közösség minden tagjának. Az idősek szociális étkeztetésétől kezdve az alkalmazotti és vendég étkezésig, mindannyiunk egészsége és jólléte érdekében tevékenykedünk.

Törődés az Egészséggel Szünidőben

Az oktatási szünetek alatt sem hagyjuk magára azokat, akik ránk bízzák étkezésüket. Azok számára, akik jogosultak rá, gondoskodunk a szünidei étkezésről, hogy az egészséges táplálkozás a pihenés idején is biztosított legyen.


Az Önkormányzati Konyha elkötelezetten szolgálja Nyírábrány lakosságát, és mindig készen áll, hogy az egészség és ízletes étkezés élményét hozza el mindenki számára. Örömmel várjuk mindazokat, akik szeretnének részesei lenni a közösségünk egészséges életmódjának és a kiváló minőségű étkezéseknek.


Vissza a kezdőlapra
Széchenyi