nyelvek: hu en
Elhelyezkedés Településtörténet Körséta Hírességek Testvértelepülések


Polgármesteri köszöntő


Tisztelt Olvasó!  Kedves Látogató!

Településünk valamennyi lakosa nevében köszöntöm Önt Web-oldalunkon!

Megújult honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy elsősorban a helybeliek igényét szolgálja, akikkel együtt éljük a hétköznapjainkat, ünnepeinket és közösen munkálkodunk községünk anyagi és szellemi gyarapodásán.

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község, valamint az itt történtek iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását, ezért szeretnénk az Internet által biztosított lehetőségeket is felhasználni. Igyekszünk minden olyan információt közzétenni, ami Nyírábrány nagyközséggel kapcsolatosan érdeklődésre tarthat számot. Külön figyelmet fordítunk az önkormányzati és intézményi munka megismertetésére, a helyi rendezvények, sikerek, események publikálására.

A rovatainkon keresztül, -Önökkel együtt- hatékony és színes kommunikációs csatornát kívánunk kialakítani, hogy a polgárainkat érintő kérdéseket gyorsan és a legjobban rendezhessük. Az önkormányzat őrizni és gazdagítani igyekszik a település értékeit.

Ugyanitt üdvözlöm továbbá az elszármazottakat, akik számára igyekszünk  bepillantást nyújtani mindabba, ami nagyközségünkben történik. Honlapunk  böngészése reményeink szerint lehetőséget biztosít egy virtuális  nosztalgialátogatásra, mely megerősítheti bennük a "szülőföldhöz" való  tartozás kötelékét.

Célunk, hogy Nyírábrány nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen az itt élőknek és vonzó célpontja vendégeinek. Barátságos és vendégszerető polgáraink bármilyen érdeklődésű látogató számára kellő alapot teremtenek a kapcsolatépítéshez, az együttműködéshez, örökségünk megőrzéséhez és továbbfejlesztéséhez. A falusi turizmus településünkön biztosított, aki nyugalomra, friss levegőre és a természet érintetlen szépségeire vágyik, az biztosan megtalálja nálunk a számítását!

Kellemes időtöltést kívánunk!


Nyíri Béla
Polgármester


<< Vissza